arti-201105250347006'Nije loše nekad otići na vrhuncu. Sad prvo idem u Varaždin, sigurno da će biti fešte, uvijek su fešte gdje sam ja. Došao sam s mišlju da nešto znam, jako sam se iznenadio kada sam ušao u konkurenciju s ovim ljudima. Puno sam naučio od njih. Moja ljubav prema hrani još je veća', optimistično i veselo kaže Marko.
arti-201105250561006U kuhanju se nikad nije bojao eksperimentirati i u većini se slučajeva takav pristup pokazao uspješnim. 'Koromač, anis, đumbir su mi pravo otkriće, bit će ih puna kuća kad se vratim', obećao je kuhar amater.
Nedostajat će mu druženje s ostalim kandidatima kojima je volio pjevati čim bi otvorio oči. 'Falit će mi sve to, morat ću pozvati ljude da mi u stanu besplatno prave galamu. U igri su ostali najbolji, bit će im teško. Igra je postala ozbiljna, preozbiljna za mene, ja sam veseljak', zaključuje 26-godišnji informatičar iz Nove Gradiške.
Njegovim ispadanjem ostalo je top deset kuhara, koje očekuje nimalo laka borba za titulu Masterchefa. Samouvjerenost i spretnost s kuhačom neki su već pokazali, a zašto misle da su idealni za penjanje na kulinarski tron, rekli su nam i sami kandidati.
'Moja obitelj i prijatelji uvijek su uživali u mojim jelima, a nadam se da će nakon showa sada uživati više ljudi s obzirom na to da sam u showu puno toga novog naučio', objašnjava Bojan razloge prijavljivanja u kulinarski show. San mu je zaposliti se u nekom luksuznom restoranu ili čak možda otvori svoj restoran. Otvaranje restorana ambicija je i menadžera Matije Nikolića, koji misli da će mu u borbi za ovu vrijednu titulu pomoći šarm i duhovitost.
Prema dosadašnjim rezultatima, na dobrom putu za pobjedu je i Vedran Beg. No, ni cure ne zaostaju u ambicijama iako su samo tri dogurale do najboljih: Željana, Ana i Srđana.
'U Masterchefu sam stekla puno znanja o kuhanju, a to je bila i moja ambicija kada sam se prijavila. Istinski uživam u kušanju i pripremanju hrane, što su sigurno odlike dobrog kuhara', objašnjava Ana Kovačević Pilepić, čija jela u posljednje vrijeme strogi žiri ostavljaju bez riječi.
Vezani članci:
arti-201105250347006 arti-201105250561006