Zakuhalo se, ispao jedan od favorita!

Pripremanje quichea nije sretno završilo za Marka Gajskog u sinoćnjem stres testu Masterchefa.

26.5.2011.
11:54
VOYO logo

arti-201105250347006'Nije loše nekad otići na vrhuncu. Sad prvo idem u Varaždin, sigurno da će biti fešte, uvijek su fešte gdje sam ja. Došao sam s mišlju da nešto znam, jako sam se iznenadio kada sam ušao u konkurenciju s ovim ljudima. Puno sam naučio od njih. Moja ljubav prema hrani još je veća', optimistično i veselo kaže Marko.

arti-201105250561006U kuhanju se nikad nije bojao eksperimentirati i u većini se slučajeva takav pristup pokazao uspješnim. 'Koromač, anis, đumbir su mi pravo otkriće, bit će ih puna kuća kad se vratim', obećao je kuhar amater.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedostajat će mu druženje s ostalim kandidatima kojima je volio pjevati čim bi otvorio oči. 'Falit će mi sve to, morat ću pozvati ljude da mi u stanu besplatno prave galamu. U igri su ostali najbolji, bit će im teško. Igra je postala ozbiljna, preozbiljna za mene, ja sam veseljak', zaključuje 26-godišnji informatičar iz Nove Gradiške.

Njegovim ispadanjem ostalo je top deset kuhara, koje očekuje nimalo laka borba za titulu Masterchefa. Samouvjerenost i spretnost s kuhačom neki su već pokazali, a zašto misle da su idealni za penjanje na kulinarski tron, rekli su nam i sami kandidati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja obitelj i prijatelji uvijek su uživali u mojim jelima, a nadam se da će nakon showa sada uživati više ljudi s obzirom na to da sam u showu puno toga novog naučio', objašnjava Bojan razloge prijavljivanja u kulinarski show. San mu je zaposliti se u nekom luksuznom restoranu ili čak možda otvori svoj restoran. Otvaranje restorana ambicija je i menadžera Matije Nikolića, koji misli da će mu u borbi za ovu vrijednu titulu pomoći šarm i duhovitost.

Prema dosadašnjim rezultatima, na dobrom putu za pobjedu je i Vedran Beg. No, ni cure ne zaostaju u ambicijama iako su samo tri dogurale do najboljih: Željana, Ana i Srđana.

'U Masterchefu sam stekla puno znanja o kuhanju, a to je bila i moja ambicija kada sam se prijavila. Istinski uživam u kušanju i pripremanju hrane, što su sigurno odlike dobrog kuhara', objašnjava Ana Kovačević Pilepić, čija jela u posljednje vrijeme strogi žiri ostavljaju bez riječi.

Vezani članci:

arti-201105250347006 arti-201105250561006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo