interes svjetskih tržišta /

Počinje masovna proizvodnja kulena: proizvođači frustrirani jer zbog velike potražnje ne mogu održati tradicionalni način pripreme

Studeni je mjesec kad se u Slavoniji i Baranji počinju praviti tradicionalne suhomesnate delicije - kobasice, čvarci, kulenove seke, švargle i kulen. A baš je kulen najtraženiji i na domaćem, ali i na svjetskom tržištu

22.11.2017.
18:59
VOYO logo

Studeni je mjesec kad se u Slavoniji i Baranji počinju praviti tradicionalne suhomesnate delicije - kobasice, čvarci, kulenove seke, švargle i kulen. A baš je kulen najtraženiji i na domaćem, ali i na svjetskom tržištu što imponira proizvođačima, ali ih i frustrira jer  ne mogu proiozvesti velike količine, a zadržati tradicionalni način pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo