Dean Buić iz Pule šokirao se kad je u nedjelju želio ispeći meso koje je kupio u jednom pulskom trgovačkom centru. Tri kilograma vratine u komadu htio je ispeći ispod peke, a meso je prije želio našpikati i začiniti. U trenutku kada je u njega zarezao nož, iz vratine je počela curiti ljigava sluz bez mirisa.
Ni mesar nije znao reći o čemu se radi
"Prizor je bio odvratan i sve mi je prisjelo", kazao je za Glas Istre. Nije želio otkriti o kojem se centru radi dok god ne dobije odgovor od njih budući da ih je kontaktirao. Meso je pokazao mesaru no ni on mu nije znao reći o čemu se točno radi. Meso je, kaže, na kraju bacio.
"Sada mi je žao što ga nisam poslao na analizu jer ovako nešto još nisam vidio. To se svakome moglo dogoditi", kaže Buić kojem se čini da je meso bilo zaraženo nekom bakterijom.
Kako nije otkrio gdje je kupio meso, zasad se u trgovački centar ne mogu ni poslati inspekcije.