ISPLATI LI SE UGOSTITELJIMA RADITI SAMO ZBOG NAPITAKA ZA VAN? /

'Ovo je jedan psihološki moment, nikako ekonomski'

Image

Kada je u pitanju financiranje poslovnih banaka za premošćivanje trenutačne situacije, predsjednik zadarskog Ceha ugostitelja veli kako to ide sporo

22.2.2021.
14:46
VOYO logo

Prodaja napitaka za van u Hrvatskoj je dopuštena već tjedan dana. Šef zadarskog Ceha ugostitelja, Robert Kovačević, za HTV je odgovorio isplati li se ugostiteljima raditi u takvim uvjetima te što očekuju.

"Ovo je samo jedan psihološki moment, nikako ekonomski. Nemaju svi uvjete za otvoriti lokal na ovakav način. Procjena je bila kako će 20-ak posto ugostitelja zadarskog područja otvoriti svoje lokale", rekao je Kovačević za HTV.

Image
NACIONALNA UDRUGA UGOSTITELJA: /

'Blokirano je 8900 ugostiteljskih subjekata, što je 42 posto sektora'

Image
NACIONALNA UDRUGA UGOSTITELJA: /

'Blokirano je 8900 ugostiteljskih subjekata, što je 42 posto sektora'

Kovačević ističe da ugostitelji prije svega očekuju jedan financijski plan za ubuduće te dodao kako većina vlasnika restorana i kafića tone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju financiranje poslovnih banaka za premošćivanje trenutačne situacije, predsjednik zadarskog Ceha ugostitelja veli kako to ide sporo. Zaključuje da "perspektiva postoji, ali je pitanje tko će ju dočekati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
gs australija
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike
Još iz rubrike