Kraj turističke godine /

Hoteli u Opatiji rasprodani za blagdane: Doček Nove godine s pet zvjezdica

Masaže s ružama ili toplim kamenjem, gastro delicije i glazba uživo

21.12.2019.
21:40
VOYO logo

Za novogodišnje praznike podvući će se konačna crta pod ovu turističku godinu. 

Opatija će sigurno biti destinacija koja će krajem prosinca brojke dodatno "nabildati" jer su aranžmani rasprodani, a hoteli s 4 i 5 zvjezdica nadmeću se bogatom ponudom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najluksuznije sobe i najskuplji programi rasprodani su prvi, a slobodnih je mjesta još jako malo.

Jugo i kiša sručili su se na Opatiju. Nije u svom najljepšem izdanju, ali kada se gleda iz hotela s pet zvjezdica i to ima svojih čari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako kad otvoriš prozor i kad vidiš ove talase kako udaraju u stjene, jednostavno romantika", rekla je Tanja Brašnjović iz Beograda.

Van se ne može, pa se bira wellness. Traže se masaže s ružama ili toplim kamenjem, ali ipak, jedna je posebna.

"Sa tisuću cvjetova koji su dobri za detox i masaža se završava s finim balzamom", izjavila je voditeljica wellness centra u hotelu Anita Klanac.

Gošća hotela, domaćih korijena s adresom u Zurichu, na pragu je sna.

"Odlično, odlično, poslije putovanja fenomenalno, opuštajuće, super", kazala je Diana Batinović Anić iz Švicarske.

Apartman s možda najboljom pozicijom u Opatiji nešto je skuplji no lani i odavno rezerviran za doček Nove godine. Da ima maksimalan broj zvjezdica vidi se u svakom detalju.

"Naš novogodišnji paket formiran je na bazi pet dana tako da njegova cijena je oko 8000 kuna i možemo reći da je to jedan od najpopularnijih paketa", izjavio je glasnogovornik hotelske kuće Ivan Sarajlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih šest hotela ove domaće grupacije ima preko petsto soba, a slobodne se mogu nabrojati na prste. Osim gastro delicija, degustacija, darova u sobi, glazbe uživo, wellnessa i izleta po Kvarneru goste čekaju i iznenađenja.

"Računali smo da bude nekih kvarnerskih škampa pošto smo po tome jako poznati i svježe ribe, ali naravno neizostavni su janjetina, odojak", rekao je šef kuhinje u hotelu Filip Krmpotić.

Doček se organizira s posebnom pažnjom. Tako su gosti koji su davno na slavlje stizali pojedinačno, postali prava ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naime, ti gosti su se upoznali prije dvadesetak godina i svake godine jedanput se nađu tu u našem hotelu i zajedno dočekaju Novu godinu", kazao je direktor hotela u Opatiji Ilija Turić.

Baš u tom druženju bit je blagdana, bez obzira na sav sjaj i raskoš opatijskih hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 20
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo