Javnost se nedavno šokirala iskustvom američkih turista koji su ljetovali na grčkom Mikonosu.
Ovo ljetovanje, kao i ručak u restoranu ostavilo im je gorak
okus u ustima. Naime šest porcija lignji naplaćeno im je
skoro 600 eura, a šest lager piva vrtoglavih 150
eura.
No to nije sve, tri Cezar salate platili su 60 eura, a dvije boce
vode skoro 18 eura. Ovaj ručaj je tako, kada se sve zbroji koštao
gotovo 6200 kuna, piše
Daily Mail.
Nakon njihove priče, oglasio se i vlasnik restorana Dmitris Kalamaris koji čvrsto stoji iza svojih vrtoglavih cijena.
"Tko si ne može priuštiti ovaj luksuz, bolje neka ode na mjesto gdje je jeftinije"
Daily Mail poslao je upit vlasniku restorana kako bi potrvrdio točnost cijena.
" Da, cijene su točne. Žao nam je zbog reakcije naših gostiju,
no smatramao da ove cijene odražavaju naš trud, rad i brigu
oko kvalitete hrane koju poslužujemo.
Možemo razumjeti nezadovoljstvo gosta, no reći da smo "svjetska
zamka" nije uredu. Jer cijene su izložene na samom ulazu u
restoran, kao i u meniju koji svaki gost dobije prije naručivanja
hrane, stoji u izjavi vlasnika spornog restorana", govori vlasnik
VEZANE VIJESTI
"Neki na žalost ne gledaju jelovnike nego odmah naručuju, a mi ih ne zaustavljamo u tome. Što mislite, koliko je vjerodostojna osoba koja kaže da je tražila cijenu hrane no da im je uskraćena ta informacija, a unatoč tome su naručili hranu, pita se on.
Vlasnik luksuznog grčkog restorana pozvao je sve da kušaju njihovu kuhinju i uživaju u jednistvenoj plaži i pogledu od kojeg zastaje dah, no uz napomenu, da prvo pogledate cijene prije nego naručite.