IDEJE IZ RECESIJE /

Ručak košta koliko želite platiti

Image

Vlasnica jednog restorana u Teksasu dosjetila se kako zadržati, ali i privući goste. Nudi im da u njenom restoranu jedu koliko žele te da na kraju plate koliko ih je volja.

25.3.2009.
12:42
VOYO logo

ARLINGTON - Mnogi Amerikanci već su se zbog recesije odrekli obroka u omiljenom restoranu. No, vlasnica jednog od njih ima drukčiji pristup. U svome restoranu odnedavno nudi neograničene porcije, a cijenu svakog obroka određuju gosti.

"Sve što tražimo je da nam plate poštenu cijenu kad završe s jelom. Ako vam se sviđa mislimo da ćete imati razumijevanja za naš trud", pojašnjava kuhar Nick Amorello.

Otkako se otvorio, prije dva mjeseca, restoran je svaki dan pun. U njemu nema menija niti cjenika. Gosti sami biraju što će jesti u kojim kombinacijama. Većian namirnica je organskog porijekla i uzgojena je na lokalnim farmama.

Na kraju dobiju omotnicu u koju stave onoliki iznos koliki žele. Mogu platiti samo gotovinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da gosti ne iskorištavaju ponudu svjedoči i podatak da je prosječna cijena koju plate 8 dolara. To je čak za dolar više od cijena u drugim restoranima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
rukomet
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo
Još iz rubrike