Riba parmezan

Želite jesti ribu, a imate parmezana i dvadeset pet minuta vremena, za "čas posla" spemit ćete ukusan ručak uz kojeg možete poslužiti crno vino i širok osmijeh. Dobar tek!

22.12.2000.
16:41
VOYO logo

Vrijeme pripreme: 25 min

Kalorije: 176 Masnoće: 5 g Ugljikohidrati: 8 g Proteini: 23 g Kolesterol: 70 mg Natrij: 101 mg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastojci:

900 g bijele ribe (fileti) 1/2 šalice naribanoga parmezana 1 žlica margarina 3 žlice majoneze 3 žlice nasjeckanoga luka 1/3 žličice Tobasco umaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upute za pripremu:

1. Stavite filete na ugrijano ulje. Prelijte kombinacijom navedenih sastojaka.

2. Pecite oko 10 minuta, ili dok riba ne poprimi lijepu smeđu boju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo