Krmići s jabukama

21.11.2012.
11:04
VOYO logo

POTREBNO JE... 2 žlice maslinova ulja 1 češanj češnjaka, usitnjen ili zgnječen 2 svinjska karea 1 mala crvena jabuka (najbolje sorte gala ili crveni delišes), očišćena i narezana na kockice 2 žličice aceta balsamice ili kvasine 1 žlica vinjaka 1 žlica dijonskog senfa sol, papar

NAČIN PRIPREME Teflonsku tavu stavite na srednje jaku vatru, a u nju maslinovo ulje i češnjak. U sredinu stavite meso. Jabuku narezanu na kockice pomiješajte s octom i vinjakom te raspodijelite između komada mesa. Pirjajte 6 minuta; pritom meso okrenite jednom, a komade jabuke nekoliko puta. Netom prije posluživanja na komade mesa stavite dijonski senf. Posolite i popaprite. Dostatno za jednu porciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PO PORCIJI 459 kcal 38 g bjelančevina 17 g ugljikohidrata 21 g masnoća (5 g zasićenih) 4 g vlakana 401 mg natrija

PRILOGSuccotash

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POTREBNO JE... 1 luk, nasitno nasjeckan 1 češanj češnjaka, usitnjen ili zgnječen 1 crvena paprika, narezana na kockice 1 žličica maslinova ulja 1 zdjelica kuhanog graha 1 zdjelica kuhanoga kukuruza sol, papar

NAČIN PRIPREME Na maslinovu ulju propirjajte luk, češnjak i papriku. Umiješajte grah i kukuruz i kuhajte dok se ne zagriju. Začinite po ukusu. Dostatno za 2 porcije.

PO PORCIJI 256 kcal 14 g bjelančevina 41 g ugljikohidrata 5 g masnoća (1 g zasićenih) 9 g vlakana 275 mg natrija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo