Drevna tajna recepta za hobotnicu pod pekom

Baš kada smo u ovim ljetnim mjesecima shvatili da možda postoji i ukusnija riba od svinjetine, a da su pržene girice sasvim ugodni odmor od čvaraka, otkrili smo nešto novo.

24.8.2011.
12:30
VOYO logo

U novom stripu Dubravka Matakovića imamo priliku saznati drevnu tajnu dalmatinskog recepta hobotnice pod pekom. Je li čarolija u aromi? Možda u posebnom načinu toplinske obrade?

Kako vam ne bismo pokvarili iznenađenje, prepuštamo vas 377. epizodi Overklokinga pod nazivom http://webcafe.net.hr/forwarduse/overkloking/inner.html?select=201108240197503

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
BNP
GLEDAJ 24 SATA PRIJE
VOYO logo
Još iz rubrike
Image
'BAŠ VAM HVALA' /

U ovom hrvatskom gradu 9. travnja kreće besplatno parkiranje: Razlog će vas iznenaditi