Brzinski ručak: Njoki sa špinatom u umaku od gorgonzole

Image
Foto: Thinsktock, Monkey Business Images

Ovo ukusno jelo drži rekord u brzom pripremanju

27.2.2017.
12:00
Thinsktock, Monkey Business Images
VOYO logo

Iako na glasu kao sir kojeg ili vole ili mrze, gorgonzola je odličan sastojak na pizzi ili kao umak s tjesteninom. Pogotovo se dobro slaže s njokama i nekim povrćem pa bi joj zbilja bilo šteta ne dati priliku. Makar i drugu.

Sastojci:

  • 2 paketa njoka
  • 200 ml vrhnja za kuhanje
  • 100 ml mlijeka
  • 100 g gorgonzole
  • nekoliko listova špinata
  • sol, papar, peršin
  • parmezan

Priprema:

  1. U manjoj posudi pomiješajte mlijeko, vrhnje, parmezan i gorgonzolu. Umak kuhajte na srednje jakoj vatri uz stalno miješanje oko minutu.
  2. Skuhajte njoke i poparite špinat. Sve umiješajte u umak i začinite po želji. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo